Center for leg

PÆDAGOGISK udvikling

Alle vores pædagogiske kurser og forløb er praktisk orienteret og udbydes til jer, der ønsker at blive bedre til at lege på en involverende og glædesfyldt måde. Målet er at give værdifulde kompetencer og redskaber til at understøtte legekulturen i jeres hverdag og gøre jer i stand til at arbejde med legen på nye måder i sammenhæng med andre pædagogiske tiltag og indsatser.

Sammen styrker vi legekulturen i Danmark

Vi tilbyder alt fra enkeltstående legearrangementer til kurser og kompetenceforløb for lærere og pædagoger. Vi kan lave en legende motionsdag for hele skolen eller en fællesskabende legeoplevelse for en enkelt klasse – eller vi kan give jer viden og redskaber til selv at igangsætte leg, som I kan bruge i jeres egen undervisning og hverdag.

EKSEMPLER på PÆDAGOGISKe tilbud

Populær

Inspirationskurser

Oplev den fysisk aktive legekultur

Inspirationskurser
Fra
4000
DKK
 • 1 underviser
 • Fra 3 timer
 • Op til 15 deltagere

Ønsker du et arrangement for flere end 30 deltagere, kan du booke flere instruktører.

Vores kurser og forløb giver værdifulde kompetencer og redskaber til at understøtte legekulturen. Forløbet er praktisk orienteret og udbydes til alle, som ønsker at blive bedre til at lege på en involverende og glædesfyldt måde.
Populær

Store legedag

Engager hele skolen - elever og lærere

Store legedag
Fra
4000
DKK
 • 1 instruktør (flere kan bookes)
 • Efter aftale
 • Fleksibel

Vælg Store Legedag som en sjov idrætsdag, en aktivitet i sundhedsugen eller i forbindelse med skoleopstart/afslutning på et skoleår.

Vi organiserer en hel dag med leg og bevægelse og giver jer kompetencer og redskaber til selv at stå for legene – det er oplagt som en sjov idrætsdag, en aktivitet i sundhedsugen eller i forbindelse med skoleopstart/afslutning på et skoleår.

Legeagenter

Skab en aktiv legekultur på jeres skole

Legeagenter
Fra
9500
DKK
 • 1 instruktør (flere kan bookes)
 • 2 x 5 timer
 • Fleksibel

To kursusdage á op til 5 timers varighed.

Legeagenter er frivillige og udvalgte elever (typisk fra 5. - 7. klasse), som uddannes til at tage initiativ til fysisk aktiv fælles leg i skolegården på tværs af klassetrin. Legeagenterne lærer at tage ansvar for legeaktiviteter for de mindste klasser i det store frikvarter.

Dit kursus

Vi udvikler kurser, der passer lige til jeres behov!

Dit kursus
Fra
3000
DKK
 • 1-10 undervisere eller instruktører
 • Minutter, timer eller dage efter aftale
 • Fleksibel

Kontakt os for en snak om, hvilke samarbejdsmuligheder vi kan tilbyde JER!

Vi tilbyder kompetenceudviklingsforløb, certificerer bevægelsesinstitutioner og understøtter lærere og pædagogers redskaber til at bruge fysisk aktiv leg til at understøtte faglige og sociale kompetencemål. Vi tilbyder også foredrag og temakurser. Alle vores forløb er praktisk orienterede og udbydes til alle, som ønsker at blive bedre til at lege på en involverende og glædesfyldt måde.

Alle vores kurser kan afholdes på jeres adresse eller i Gerlev Legepark på Skælskør Landevej 28, Slagelse. 
Der tilkommer transportomkostninger, hvis kurset afholdes hos jer.

Inspireret?

Gennem knap 40 år har vi beskæftiget os med fysisk aktiv leg i forskning og i praksis. Kontakt os og få en snak omkring mulighederne for at gøre legekulturen stærkere i din hverdag. Vores pædagogiske kurser henvender sit til alle målgrupper og alle aldre.