Center for leg

Gerlev Legefestival

Hvert år afholder Gerlev Center for Leg & Bevægelse Gerlev Legefestival. Sammen med Gerlev Idrætshøjskoles elever og legeinstruktører står lokale foreninger og andre aktører klar med lege, spil og aktiviteter, som hylder legen i alt sit væsen. Festivalen og aktiviteterne er for alle små som store, unge som ældre og borgere med udviklingshandicap.

Gerlev legefestival 2024

Gerlev legefestival 2024

Kom med til Gerlev Legefestival 2024 lørdag d. 25. maj kl. 10-15.

Vi står igen i år klar til at give jer en fantastisk dag i legens tegn. Legefestivalen er for alle. Vi har masser af sjove aktiviter klar for hele familien.

Medbring legelysten, tøj du kan bevæge dig i og evt. penge til en is eller kaffe. Vi lover en glad dag i legens tegn – fuld af aktivitet, sjov, samvær, nærvær og ikke mindst inspiration til at lege videre. 

Se video fra legefestivalen i 2023

Legefestivalen arrangeres årligt i Gerlev Legepark af Gerlev Center for Leg & Bevægelse.

Der kan købes grill-selv-pølser, drikke, is og popcorn i caféen.

Legeinstruktører sætter gang i legen

Gå ikke glip af en helt fantastisk dag fyldt med leg, aktiviteter, samvær, sjov og hygge, når Gerlev slår dørene op til Legeparken!

Gerlev Legefestival inviterer til at mærke, mødes om og opleve, hvad leg kan. På denne dag giver vi legen førstehjælp og vækker glemte lege til live. Vi nyder legens evne til at samle os og give smil og glæde.

Legeinstruktører står for at sætte gang i lege, spil og aktiviteter, der giver mulighed for at møde andre.

Lege til inspiration

Inspireret?

Hvis du har spørgsmål, ønsker eller indspark til vores næste Gerlev Legefestival, hører vi gerne fra dig!