Center for leg

Teambuilding gennem leg

oplev nye sider af dit team

Er du klar til at løfte dit teams kreativitet, samarbejde og kommunikation gennem leg? Vi tilbyder en unik og innovativ tilgang til teambuilding. Playbuilding giver deltagerne en oplevelse af, hvordan legens positive kvaliteter kan integreres i hverdagen på arbejdspladsen.
Vi får alle ombord og laver aktiviteter, som samler folk, giver næring til relationer og skærper forståelsen af, hvem I er hver især. Samarbejdsøvelser, rollelege og lege, der kun lykkes, når der arbejdes målrettet sammen.

Samarbejde og fællesskab gennem leg

Leg skaber fællesskab

Leg skaber fællesskab

Først og fremmest fordi man ved at lege sammen deler en stærk og glædesfyldt oplevelse med hinanden. I legen kan vi nemlig inkludere alle – og vi kan lege på tværs af alder, kultur og sprog. Derfor er Playbuilding en levende og glædesfyldt teambuildingsform, hvor ingen udstilles, og hvor alle kan være med.

Handileg leger slå munk

SOCIALE OG KREATIVE KVALITETER

I Playbuilding fokuserer vi på fire vigtige elementer: Inklusion, samarbejde, kommunikation og kreativitet. Gennem Playbuilding får deltagerne syn for de sociale og kreative kvaliteter, som legen rummer.

Cirkellege på Gerlev

Hvordan forgår det?

Vores instruktør guider jer igennem en masse sjove lege, spil og aktiviteter, hvor deltagerne kan slappe af og grine sammen. Herigennem opbygges en fælles erfaringsramme, der danner grundlag for løbende refleksion over det gode samarbejde, som legen naturligt skaber. Det  løfter sammenholdet og giver stof til eftertanke.

Undervisning i leg

ERFARET FORSTÅELSE

Det er fyldt med tankevækkende indsigter, men alligevel opleves det legende let, fordi vi har det sjovt imens. Og forståelsen for det gode samarbejde hænger ved, fordi vi ikke nøjes med at tale om det – vi erfarer det sammen i praksis.

 

Playbuilding varetages altid af erfarne undervisere, som sørger for at skabe en glædesfyldt og tryg oplevelse for alle deltagere undervejs.

den bedste team-oplevelse

Er dit team klar til at at kigge på jeres samarbejdsevner, kommunikation og fælles præstationer? Vores teambuilding giver oplevelser og erfaringer, der kan tages med hjem på arbejdspladsen.  Aktiviteterne leveres i en kompakt tidsramme, hvilket giver jer mulighed for at give medarbejderne store oplevelser i en ellers travl hverdag. 

Vi tilbyder legearrangementer, målrettede kurser og/eller tematiseret playbuilding. Vi sætter ting i gang, vi sikrer flowet, og I gør succesen mulig. Prøv det – og mærk forskellen! Leg gør jer i stand til mere…