Center for leg

gerlev legepark

I Gerlev Legepark kan I opleve flere tusinde års legekultur for børn og voksne – og i deltager selv aktivt i legen. Den tre hektar store legepark indbyder til alle mulige slags lege i de forskellige områder. Rundt omkring i parken finder i skilte med beskrivelser af legene, og alt hvad i behøver for at komme i gang. 

Velkommen i Gerlev Legepark!

Oplev gerlev legepark

Kæmpe spilleplads med klassiske spil fra hele verden og grønne områder til fællesleg. Gå på opdagelse i mere end 100 gamle lege og spil i Gerlev Legepark.

Leg og Læring – playbuilding – bevægelsesstand – fælleskab i virksomheden – legearrangementer…

Gerlev Legepark er den perfekte destination til en udflugt med familie og venner. Parken er på størrelse med 3 fodboldbaner og indeholder både en spilleplads, kamplegeområde, shelterplads og meget mere.

Åbningstider og priser

faciliteter

tilbud i legeparken

tre hektar med tusind års legekultur for børn og voksne!

Dit arrangement i Gerlev legepark

Legeagenter Gerlev Center for Leg & Bevægelse

FOR FAMILIE, VENNER ELLER KOLLEGAER

Skal Gerlev Legepark danne rammen om din fødselsdag, familiekomsammen eller firmafest? Vi kan stå for det hele eller det halve.

Vi laver arrangementer til både familiefesten, skoleudflugten og som et kreativt afbræk på møde- eller konferencedagen. Alt er muligt, så kontakt os endelig for at høre mere eller for at få inspiration til dit arrangement.

At spille tallerkenspil i Gerlev Legepark

DET GODE MØDE FOR DIN VIRKSOMHED

Vi er eksperter i leg for virksomheder og tilpasser gerne arrangementet, så det passer til jeres behov i forhold til tematisk indhold, tidsplan, deltagere m.v. 

Vi kan lave et legearrangement, der har fokus på den umiddelbare glæde og oplevelse af at lege – eller vi kan bruge legen som indgangsvinkel til at arbejde teoretisk med bl.a. kommunikation, empati og sociale dynamikker på arbejdspladsen. 

FOR SKOLER OG INSTITUTIONER

Ønsker I større inspirationskurser for jeres personale, tilbyder vi udover vores legearrangementer også en række kompetenceudviklingsforløb for lærere og pædagoger – både med og uden “jeres børn”.

Vil I gerne besøge legeparken?

I Gerlev Legepark er der mulighed for at booke en instruktør, der kan hjælpe med at sætte rammerne for jeres legearrangement. Vi tilpasser arrangementet til gruppen og til jeres særlige behov.