Center for leg

Sommerferietid og Gerlev Legepark

Gerlev Legepark er sommeråbent for alle, der har lyst til en legende og sjov oplevelse, og det er gratis at bruge parken! Her er både gamle spil, instruktioner og udstyr til mange forskellige lege for både store og små.
Sommerferie i Gerlev Legepark

Sommerferie i Gerlev Legepark

Sommerferie er tid til andre ting end det sædvanlige. Sjove aktiviteter kan gøre en stor forskel for både børn, unge og forældre, ligesom bedsteforældre også kan søge efter noget sjovt at lave med børnebørnene. En fed mulighed er et besøg i Gerlev Legepark! 

Gæster er velkomne til at medbringe egen mad og drikke, som kan nydes i parken eller på den hyggelige terrasse, hvor der er borde og stole og udsigt ud over parken. Toiletfaciliteter er tilgængelige i åbningstiden kl. 10 -16. 

Besøg vore sheltere i Gerlev Legepark

Shelterpladser i Gerlev Legepark

Gerlev Legepark har også overnatningspladser til op til 45 personer fordelt på to shelters med en fælles bålplads i midten.

Shelterne er opført i 2016 og ligger smukt omkranset af træer og med udsigt over dammen. Shelterpladsen giver mulighed for at få en hyggelig og afslappende oplevelse i det fri, som en perfekt afslutning på en dejlig dag i parken. Overnatning i shelters koster 50 kr. pr person.

Gerlev Legepark,
Skælskør Landevej 26,
4200 Slagelse
– og der går bus lige til døren.

Kontakt for bookning udenfor åbningstider, for at forudbestille et arrangement eller bookning af shelters:

Gerlev Idrætshøjskole – telefon 58 58 40 65 – centerforleg@gerlev.dk